CPP TESTI

CPP testi za uspešno opravljen izpit CPP. 100% brezplačno, brez potrebne prijave. Klikni in začni z izpopolnjevanjem svojega znanja v testih CPP v zgolj 3 sekundah.
V kolikor želite, lahko aplikacijo uporabljate tudi celozaslonsko. Preprosto pritisnite na kvadratek v desnem zgornjem kotu na kvizu.

93975

Na vprašanja odgovorite tako, da kliknete gumbek pred odgovorom, na naslednje vprašanje greste z gumbom "naprej", ki je spodaj pod vprašanjem. Vsako vprašanje skrbno preberite. Na koncu, ko test oddate, lahko preverite katera vprašanja ste pravilno odgovorili. Za opravljen izpit je potrebnih vsaj 88% pravilnih odgovorov.

V kolikor imate težave z izpolnjevanjem ali uporabo naše aplikacije, vas prosimo, da nas kontaktirate na info@lmmtilia.si

1 / 15

Na sliki je voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi okvare ustavil na prometnem pasu za počasna vozila in izstopil iz vozila. Kaj je naredil napačno?

Question Image

2 / 15

Kaj pomeni sistem zadrge?

3 / 15

Katere spremembe podatkov v prometnem dovoljenju je treba prijaviti registracijski organizaciji?

4 / 15

Zimske razmere so:

5 / 15

Kaj od neštetega velja za obračanje z manevriranjem na vozišču javne ceste? (možnih je več pravilnih odgovorov)

6 / 15

Kdaj govorimo, da »vozimo na pamet«:

7 / 15

Kaj od naštetega je eden izmed vzrokov, da mladi vozniki lahko povzročijo nadpovprečno veliko prometnih nesreč?

8 / 15

Kako lahko ukrepa policist, če voznik odkloni sodelovanje za ugotavljanje prisotnosti alkohola v krvi?

9 / 15

Na katere od naštetih udeležencev cestnega prometa moramo posebno paziti in jim pomagati? Pravilna sta dva odgovora ali več:

10 / 15

Kolikokrat daljša je reakcijska pot pri vožnji s hitrostjo 60 km/h v primerjavi z vožnjo s hitrostjo 30 km/h?

11 / 15

Marko je star 20let, od njegovega uspešno opravljenega izpita za avto sta minili 2 leti in 2 meseca, ali je Marko še voznik začetnik?

12 / 15

Pri vzvratnem parkiranju in vzvratnem obračanju mora voznik vklopiti:

13 / 15

Med zelo dolgotrajno vožnjo postanemo precej lačni. Kako ravnamo?

14 / 15

Uporaba meglenk je dovoljena ob zmanjšani vidljivosti, če je vidljivost manjša od:

15 / 15

Kako se imenuje čas, ki preteče od trenutka, ko zaznamo nevarnost, do trenutka, ko začnemo ukrepati?

Tvoj rezultat je

Povprečen rezultat je 76%

0%

Ti je naša aplikacija CPP Testi všeč? Če je tvoj odgovor ja (ali pa vsaj “recimo”), potem ti predlagamo, da si pogledaš še tole zadevco – CPP knjiga – res huda literatura za izpit – stane pa smešen denar. Klikni na spodnji gumb za več info.

HEJ, SI ŽE REŠIL CPP TESTE?

Ker vemo, kako težko je priti do uspešno narejenega CPP izpita, smo zate izbrali TOP 10 najtežjih vprašanj iz naših CPP testov.

Če jih želiš imeti, preprosto klikni na spodnji gumb in prenesi TOP 10 najtežjih CPP vprašanj.

cpp testi avtošola lmm tilia
stop znak avtošola lmm tilia ljubljana cpp tečaj izpit za avto

Želiš še nekaj uporabnih nasvetov, kako lažje narediti izpit? Beri naprej…

SO CPP TESTI DOVOLJ?

Zelo verjetno – žal ne. Zato ti predlagamo, da si preneseš še TOP 10 najtežjih CPP vprašanj, ki so 100% brezplačna (brez prijave, emailov ipd.)

Poleg cpp testov, ki jih lahko rešuješ tukaj in top 10 najtežjih vprašanj. ti predlagamo, da si prebereš svoje zapiske, ki si jih naredil-a na CPP predavanjih. V kolikor na tečaju CPP še nisi bil-a, poskrbi, da imaš beležko in svinčnik s seboj. (V primeru, da pa slučajno pozabiš, ti damo lahko list in pisalo tudi mi :).)

Za uspešno opravljen CPP izpit potrebuješ vsaj 88% pravilno odgovorjenih vprašanj, kar pomeni, da se ti pri kakšnem lahko zalomi.
Največ točk prinesejo križišča, zato ti predlagamo, da si resnično dobro ogledaš in prakticiraš križišča. Pravzaprav, moraš imeti desno pravilo in pravilo srečanja v malem prstu – tudi v praksi prav pride :). Potem so tukaj še vprašanja kot so npr. kolikšne so omejitve na cestah, pomen različnih znakov in tako naprej.

Ker pa oba veva, da si skoraj noben na predavanjih zares ne zapisuje, smo ti pripravili eno super knjigico za učenje CPP-ja (predvsem tapomembnih stvari).

Ampak to ni taka brezvezna knjiga, kjer skos nekdo klobasa in našteva člene v zakonu, ampak je taka res kul knjigica, napisana zate.

Drugače pa – ko se učiš, preprosto razmisli, katere stvari so najbolj pomembne tudi v praksi in se pri tistih še malo bolj potrudi, da si jih res zapomneš.

Če slučajno zgrešiš npr. “Koliko profila mora imeti zimska guma?”, ne bo konec sveta, pa tudi izpita zaradi enega vprašanja ne padeš 🙂 (P.S.: Zimska guma mora imeti vsaj 3,0mm profila)

Hej, nam že slediš na Instagramu ali TikToku? Vsak teden redno objavljamo aktualne, zanimive novice ter vprašanja in kvize. Občasno imamo tudi super nagradne igre, kjer lahko osvojiš super nagrade.

Torej, kaj še čakaš? 🙂

Pofollowaj naš instagram profil in pridobi še več znanja in informacij na preprost in zabaven način – 100% brezplačno!

Hej! Vso srečo pri izpitu CPP, teh TOP 10 najtežjih CPP vprašanj ti bo zagotovo pomagalo pri izpitu :)
Vključujejo tako vprašanja kot tudi odgovore.

Vsa naša vsebina je 100% brezplačna, bi te pa vseeno prosili za kakšen like, follow in share na Facebooku in Instagramu, če meniš, da ti je naša aplikacija olajšala življenje pri učenju :)

P.S.: Tudi like in follow sta brezplačna, vzame ti pa cca. 7 sekund, da nas polajkaš :)

Deli

Hej, vidim, da pridno rešuješ.

Več kot očitno si želiš narediti CPP izpit v prvem poizkusu. Se motim?

Ker je pač bed, če padeš 3x in, da ne govoriva o tem, kok drago je vse skupaj..

1 poizkus = 42€, pa moraš iti spet na Upravno, čakat 100 let in dobiš termin čez 2 mesca.

Zato smo zate pripravili eno res top knjigico – CPP knjigo – slikce, animacije in rees kratki opisi, ampak taki – razumljivi, brez blebetanja.

Te zanima? Klikni na spodnji gumb (odpre se v novem oknu)

P.S.: Stane samo 14,99€.