CPP TESTI

CPP testi za uspešno opravljen izpit CPP. 100% brezplačno, brez potrebne prijave. Klikni in začni z izpopolnjevanjem svojega znanja v testih CPP v zgolj 3 sekundah.
V kolikor želite, lahko aplikacijo uporabljate tudi celozaslonsko. Preprosto pritisnite na kvadratek v desnem zgornjem kotu na kvizu.

55362

Na vprašanja odgovorite tako, da kliknete gumbek pred odgovorom, na naslednje vprašanje greste z gumbom "naprej", ki je spodaj pod vprašanjem. Vsako vprašanje skrbno preberite. Na koncu, ko test oddate, lahko preverite katera vprašanja ste pravilno odgovorili. Za opravljen izpit je potrebnih vsaj 88% pravilnih odgovorov.

V kolikor imate težave z izpolnjevanjem ali uporabo naše aplikacije, vas prosimo, da nas kontaktirate na info@lmmtilia.si

1 / 15

Kaj od naštetega so neposredni učinki alkohola na voznika? Pravilna sta dva odgovora ali več:

2 / 15

Koliko mora biti globina kanalov v dezenu pri zimski (M+S) pnevmatiki, da velja za zimsko opremo?

3 / 15

Polnilni tlak pnevmatik mora biti ustrezen glede na: Pravilna sta dva odgovora ali več:

4 / 15

Hitrost vožnje morate prilagoditi: Pravilna sta dva odgovora ali več:

5 / 15

Voznik drugega vozila nevede ravna v nasprotju s cestnoprometnimi predpisi in vas vplete v svoje ravnanje. Kaj boste storili v takšnem primeru?

6 / 15

Kaj je pot ustavljanja?

7 / 15

Kaj je enosledno vozilo?

8 / 15

Kako boste ravnali, ko se približujete pešcema, ki hodita ob robu ceste?

9 / 15

Kaj pomeni talna rumena označba na vozišču?

Question Image

10 / 15

Koliko mora biti globina kanalov v dezenu pri zimski (M+S) pnevmatiki, da velja za zimsko opremo?

11 / 15

V katerem primeru vam lahko policist zaseže motorno vozilo?

12 / 15

Zakaj mora biti voznik pri vključevanju v promet na prednostno cesto še posebej pozoren na motorna kolesa? Pravilna sta dva odgovora ali več:

13 / 15

Zakaj je tovorno vozilo, kljub vklopljenim desnim utripalkam, zapeljalo na levi prometni pas?

Question Image

14 / 15

Kaj predstavlja ta znak?

Question Image

15 / 15

Kaj pomeni bočna razdalja?

Your score is

The average score is 75%

0%

Ti je naša aplikacija CPP Testi všeč? Če je tvoj odgovor ja (ali pa vsaj “recimo”), potem ti predlagamo, da si pogledaš še tole zadevco – CPP knjiga – res huda literatura za izpit – stane pa smešen denar. Klikni na spodnji gumb za več info.

HEJ, SI ŽE REŠIL CPP TESTE?

Ker vemo, kako težko je priti do uspešno narejenega CPP izpita, smo zate izbrali TOP 10 najtežjih vprašanj iz naših CPP testov.

Če jih želiš imeti, preprosto klikni na spodnji gumb in prenesi TOP 10 najtežjih CPP vprašanj.

cpp testi avtošola lmm tilia
stop znak avtošola lmm tilia ljubljana cpp tečaj izpit za avto

Želiš še nekaj uporabnih nasvetov, kako lažje narediti izpit? Beri naprej…

SO CPP TESTI DOVOLJ?

Zelo verjetno – žal ne. Zato ti predlagamo, da si preneseš še TOP 10 najtežjih CPP vprašanj, ki so 100% brezplačna (brez prijave, emailov ipd.)

Poleg cpp testov, ki jih lahko rešuješ tukaj in top 10 najtežjih vprašanj. ti predlagamo, da si prebereš svoje zapiske, ki si jih naredil-a na CPP predavanjih. V kolikor na tečaju CPP še nisi bil-a, poskrbi, da imaš beležko in svinčnik s seboj. (V primeru, da pa slučajno pozabiš, ti damo lahko list in pisalo tudi mi :).)

Za uspešno opravljen CPP izpit potrebuješ vsaj 88% pravilno odgovorjenih vprašanj, kar pomeni, da se ti pri kakšnem lahko zalomi.
Največ točk prinesejo križišča, zato ti predlagamo, da si resnično dobro ogledaš in prakticiraš križišča. Pravzaprav, moraš imeti desno pravilo in pravilo srečanja v malem prstu – tudi v praksi prav pride :). Potem so tukaj še vprašanja kot so npr. kolikšne so omejitve na cestah, pomen različnih znakov in tako naprej.

Ker pa oba veva, da si skoraj noben na predavanjih zares ne zapisuje, smo ti pripravili eno super knjigico za učenje CPP-ja (predvsem tapomembnih stvari).

Ampak to ni taka brezvezna knjiga, kjer skos nekdo klobasa in našteva člene v zakonu, ampak je taka res kul knjigica, napisana zate.

Drugače pa – ko se učiš, preprosto razmisli, katere stvari so najbolj pomembne tudi v praksi in se pri tistih še malo bolj potrudi, da si jih res zapomneš.

Če slučajno zgrešiš npr. “Koliko profila mora imeti zimska guma?”, ne bo konec sveta, pa tudi izpita zaradi enega vprašanja ne padeš 🙂 (P.S.: Zimska guma mora imeti vsaj 3,0mm profila)

Hej, nam že slediš na Instagramu ali TikToku? Vsak teden redno objavljamo aktualne, zanimive novice ter vprašanja in kvize. Občasno imamo tudi super nagradne igre, kjer lahko osvojiš super nagrade.

Torej, kaj še čakaš? 🙂

Pofollowaj naš instagram profil in pridobi še več znanja in informacij na preprost in zabaven način – 100% brezplačno!

Hej! Vso srečo pri izpitu CPP, teh TOP 10 najtežjih CPP vprašanj ti bo zagotovo pomagalo pri izpitu :)
Vključujejo tako vprašanja kot tudi odgovore.

Vsa naša vsebina je 100% brezplačna, bi te pa vseeno prosili za kakšen like, follow in share na Facebooku in Instagramu, če meniš, da ti je naša aplikacija olajšala življenje pri učenju :)

P.S.: Tudi like in follow sta brezplačna, vzame ti pa cca. 7 sekund, da nas polajkaš :)

Deli

Hej, vidim, da pridno rešuješ.

Več kot očitno si želiš narediti CPP izpit v prvem poizkusu. Se motim?

Ker je pač bed, če padeš 3x in, da ne govoriva o tem, kok drago je vse skupaj..

1 poizkus = 42€, pa moraš iti spet na Upravno, čakat 100 let in dobiš termin čez 2 mesca.

Zato smo zate pripravili eno res top knjigico – CPP knjigo – slikce, animacije in rees kratki opisi, ampak taki – razumljivi, brez blebetanja.

Te zanima? Klikni na spodnji gumb (odpre se v novem oknu)

P.S.: Stane samo 14,99€.