Lahko opravim CPP tečaj v eni avtošoli vozim pa v drugi?

Ste kdaj razmišljali o tem, da bi se vpisali v CPP tečaj pri eni avtošoli, vožnje pa opravili pri drugi? Ta vprašanja so povsem običajna, zlasti ko ugotovite, da se različne avtošole razlikujejo po cenah, čakalnih vrstah in kakovosti poučevanja.

V tem članku bomo pojasnili, kako je to mogoče, in na kaj morate biti pozorni, če se za to odločite.

Kako je to mogoče?

Da, to je povsem mogoče in preprosto. Ko opravite CPP tečaj pri eni avtošoli, tam zaprosite za izpisni list, ki služi kot potrdilo o opravljenem CPP tečaju. S tem izpisnim listom se lahko nato vpisujete v novo avtošolo. Tam vam bodo izdali nov evidenčni karton vožnje, s katerim se lahko prijavite na izpit CPP in začnete z vožnjami.

evidencni karton voznje avtošola prepis cpp tecaj izpisni list potrdilo

Pomembni poudarki

  • Ne morete biti istočasno vpisani v dveh avtošolah.
  • Ne morete imeti dveh evidenčnih kartonov vožnje.
  • Lahko najprej opravite CPP izpit v prejšnji avtošoli in nato zahtevate izpisni list.

Kako izbrati pravo avtošolo za vožnjo?

Ko izberete avtošolo za vožnjo, je pomembno, da se osredotočite na nekaj ključnih faktorjev. Prvi je seveda cena, drugi pa čas, ki ga boste morali počakati, da začnete z vožnjami. Poleg tega je pomembno, da izberete avtošolo, ki ne bo “nabijala” dodatnih ur vožnje, ki jih morda ne potrebujete.

Čeprav je izbira avtošole osebna odločitev, je smiselno, da razmislite o avtošolah, ki ponujajo dodatne ugodnosti, kot so paketi za študente. To je še posebej koristno, če ste študent ali delate s proračunom.

Menjava avtošol ni tako zapletena, kot se morda zdi na prvi pogled. Če niste popolnoma zadovoljni s svojo trenutno avtošolo ali če ste našli boljšo ponudbo drugje, je prehod povsem mogoč.

Samo poskrbite, da se dobro informirate in da izberete avtošolo, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Po vsem, kar smo povedali, vas vabimo, da razmislite o možnostih, ki jih ponujamo tudi mi v avtošoli Tilia 🙂

Loading

Nam že slediš na socialnih omrežjih?