CPP Tečaj v živo VS Online CPP Tečaj

S pojavom sodobne tehnologije in s hitrim prehodom na digitalno dobo se vse več stvari premika na splet. Tudi CPP tečaji niso izjema. Od aprila 2023 je na voljo tudi online CPP tečaj, ki velja enako kot CPP tečaj v živo. Toda kaj je prava izbira za vas? Ali je bolje izbrati tradicionalni način ali pa se odločiti za online izkušnjo?

primerjava online cpp in navaden cpp prednosti in slabosti

Online ali v živo?

Po podatkih avtošole Tilia kar 75% kandidatov raje izbere online CPP tečaj. V povprečju prihranijo 7,4 ure vožnje do šole, poleg tega pa je tu še 30€ prihranka pri sami ceni tečaja. Po drugi strani pa se ugotavlja, da je 20% večja pozornost med CPP tečajem vživo, kar se dolgoročno izkaže za veliko prednost. Še več, rezultati raziskav avtošole Tilia kažejo, da je 6% večja povprečna uspešnost na CPP izpitu pri tistih, ki so se odločili za tečaj v živo.

Odločitev med online in tradicionalnim CPP tečajem je v veliki meri odvisna od vaših osebnih preferenc. Oba načina imata svoje prednosti.

Medtem ko tradicionalni tečaj nudi osebni stik, je online tečaj bolj prilagodljiv, udoben in cenovno ugoden. Pomembno je, da izberete tisto možnost, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu in potrebam. Karkoli že izberete, ključno je, da pridobite potrebno znanje in veščine za varno vožnjo na cestah.

Se želiš prijaviti na tečaj v živo ali tečaj online? Klikni tukaj

Loading

Nam že slediš na socialnih omrežjih?